AnnonceEn musikalsk jordomrejse
Betty.jpg
Betty og Peter Arendt. Foto: Presse
Bellahøj Kirke inviterer på en musikalsk jordomrejse lørdag den 26. januar, kl. 19.

Kirken får nemlig besøg af de to førende kendere af verdenskirkemusik i Danmark, Betty & Peter Arendt, der til daglig er hhv. korleder/kirkesanger og organist i Haslev Kirke på Midtsjælland. Betty og Peter Arendt er begge klassisk uddannede fra musikkonservatorium, men har i snart 30 år gjort talrige musikalske ekspeditioner til både Asien, Afrika og Latinamerika. I øjeblikket er de i gang med at redigere en helt ny sangbog for Kirkefondet, som kommer til at indeholde 70 nyoversatte salmer fra hele verden. Det er et dusin salmer fra denne sangbog, som man vil kunne høre – og synge med på ved koncerten denne lørdag aften.

Som en ekstra bonus har Betty og Peter Arendt taget en kinesisk kirkemusiker med. Zhang Yu spiller på eksotiske instrumenter som erhu (kinesisk violin) og guzheng (kinesisk harpe). Zhang Yu spiller også med på en række salmer fra andre verdensdele – og på et par danske salmer og sange.

Der er gratis adgang til koncerten, som er en del af Bellahøj Kirkes månedlige lørdagsarrangement, der starter med gudstjeneste kl. 16, derefter lørdagsmiddag og så koncert kl. 19. Deltagelse i middagen koster 60 kr. – og maden er selvfølgelig denne aften kinesisk inspireret. Men man kan deltage i den gratis koncert uden at have været med til den foregående gudstjeneste og middag.

Kirkemusiker Zhang Yu. Foto: presse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top