Annonce
Højt at flyve eller det rene pip
den_lille_prins-foto1.jpg
Foto: Pressefoto.
Brønshøj Bibliotek er nu klar med forårssæsonens program for børn

Gennem film, teater, foredrag, leg og kreative værksteder sættes der i mange af forårets arrangementer fokus på temaet ”Højt at flyve eller det rene pip!” – om flyvende objekter, bevingede væsner og hvad der ellers rører sig i luften/himmelrummet/universet, så vidt muligt med afsæt i børnelitteraturen. Af andre spændende aktiviteter kan nævnes samarbejdet med Københavns Universitet om ScienceKlubben for større børn og som noget nyt et samarbejde med Børnebiffen/DFI om et stopmotion-værksted. Man kan hente forårsprogrammet på biblioteket eller følge med på bibliotekets hjemmeside.

Den lille prins – filmatiseret børnebogsklassiker
Lørdag den 19. januar kl. 12.00-13.45 viser Brønshøj bibliotek en smuk og rørende animationsfilm inspireret af Antoine de Saint-Exupérys ikoniske børnebog ”Den lille prins” fra 1943. I en stringent verden, hvor alt handler om at blive voksen, bor en lille pige sammen med sin mor. En dag møder pigen den sære nabo, Piloten, der giver hende de første sider i historien om Den lille prins. Snart begynder en magisk og eventyrlig rejse ud i universet, hvor pigen genopdager vigtigheden af at være barn og altid at følge sit hjerte.

Der sluttes af med kage/saft/kaffe. Fra 7 år. Gratis. Kom bare – tilmelding ikke nødvendig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top