Annonce


Møde i Lokaludvalget
Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 24. januar, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65.

Mødet er offentligt og indledes som sædvanligt med ”Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller stille korte spørgsmål til Lokaludvalget.

På mødet skal blandt andet drøftes Lokaludvalgets arbejdsplan og budget for indeværende år, og der gives en orientering om Tingbjerg-Husum Partnerskab, der er et samarbejde mellem Københavns Kommune, Københavns Politi, SSP København samt boligselskaberne fsb, SAB/KAB og AAB. Formålet er at styrke koordination mellem partnerskabets deltagere, etablere nye tryghedsskabende tiltag samt støtte eksisterende aktiviteter i området, der virker tryghedsskabende og kriminalpræventive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top