Annonce
Vind billetter til Skammerens Datter II
I samarbejde med Nordisk Film kan du nu vinde 2x2 billetter til filmen

Nepenthe Film og Nordisk Film præsenterer den stort opsatte efterfølger SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE, der er baseret på Lene Kaaberbøls succesromaner. Ask Hasselbalch er instruktøren bag den magiske eventyrfilm, der indeholder alt fra sort magi og sømonstre til storslået natur og slåskampe med ild. Rebecca Emilie Sattrup er tilbage i titelrollen som Skammerdatteren Dina, mens Dejan Cukic og Nicolas Bro er blandt de nye navne på rollelisten til SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE.

Publikum kan samtidig glæde sig til et gensyn med Jakob Oftebro, Allan Hyde og Søren Malling i filmens eventyrlige univers med onde regenter, magiske troldmænd og drabelige kampe.

I SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE lever Dina, familien og fyrstesønnen Nico på flugt fra Drakan, som er ved at indtage Højlandet. Davin og Nico tages til fange, og Dina må ud på en farefuld færd med sin ukendte far Sezuan for at befri dem. Sezuan har slangens magiske evner og kan skabe illusioner. Alt i mens Dina må opbygge en relation til den mand, som hendes mor siger, at hun ikke kan stole på, opdager hun, at hun også har sin fars evner…

I samarbejde med Nordisk Film kan du nu vinde 2×2 billetter til filmen

Du skal blot svare på følgende:

”Hvilken forfatters romaner er filmen baseret på”?

a. Cecil Bødker
b. Lene Kaaberbøl
c. Josefine Ottesen

Svaret skal sendes med mærke ”Skammerens Datter II” til kon@bha.dk. Svaret skal være avisen i hænde senest den 25. januar kl. 9.00. Vinderne bliver offentliggjorte i avisen, hvorefter billetterne kan hentes på redaktionen på Søborg Hovedgade 79, 2860 Søborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top