AnnonceDet sker i kirken uge 6
Tingbjerg-Kirke-13-44-15.jpg
Tingbjerg Kirke. Foto: Kaj Bonne
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Fast i Tingbjerg Kirke
Hver torsdag er der to faste arrangementer på programmet i Tingbjerg Kirke. Der startes med morgensang i kirken kl. 10.45-11.00, og derefter er der ”Mad til Alle” fra kl. 11 til 13.  

Foredrag om sporvogne
Onsdag den 13. februar er der kl. 12 kirkefrokost i Tingbjerg Kirke, kl. 13 gudstjeneste ved Mette Basbøll og kl. 14 foredrag ved Ole Hildebrand om sporvognens historie i København, hvor man får det store overblik og ses nærmere ind på mere lokale linjer ud til Brønshøj/Husum. Frokosten kan man melde sig til indtil den 11. februar.

Babysang og rytmik i Tingbjerg Kirke
Tingbjerg Kirke tilbyder et nyt initiativ til de allermindste. Et ti ugers forløb med sang, musik, lege og rytmik for mor eller far med et barn i alderen 3-12 måneder. Kurset er for alle, der ønsker at stimulere sit barn sprogligt og musikalsk, få lært/genopfrisket de gode børnesange/lege og som har lyst til at være sammen med andre forældre på barsel. Der vil også være god tid til at snakke og hygge. Kurset er for alle uanset sproglig, kulturel eller religiøs baggrund – der vil ikke være forkyndelse.
Der startes onsdag den 20. februar, kl. 10-12 i Tingbjerg Kirke. Det koster 50 kr. for hele forløbet – dog første gang gratis. Tilmelding til Maja Rüegger på maja@tingbjergkirke.dk eller tlf. 20147499.

Lone Hørslev besøger Bellahøj Kirke
Torsdag den 7. februar, kl. 19 indleder Bellahøj Kirke årets række af aftenrum med et besøg af forfatteren og digteren Lone Hørslev. Lone Hørslev har i romaner og digtsamlinger skrevet om de udfordringer, man som moderne menneske slås med.
Hendes seneste udgivelse er digtsamlingen ”Dagene er data” fra 2018, hvor temaet er det moderne liv i en gennemdigitaliseret verden. Aftenrummet begynder med foredrag og oplæsning, og derefter bydes der på vin og snacks og lejlighed til at møde aftenens gæst under mere uformelle former. Der er gratis adgang.

Café med aflysning
Onsdagscaféen i Husum Kirke den 6. februar kl. 14-16 bliver desværre ikke med døvepræst Marie-Louise Bork Winther, der har måttet aflyse. Caféen er dog åben, og der er kaffe på kanden, hygge, fællesskab og gode samtaler. Onsdagscaféen er gratis og uden tilmelding.

Sang i Husum
Torsdag den 7. februar, kl. 9-10 er der traditionen tro morgensang, andagt og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal, og tirsdag den 12. februar, kl. 10-12 er der fællessang i ANX’et i kirken. Her er kaffe, te, hygge og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup.

Lysgudstjeneste i Husumvold
Husumvold Kirke inviterer til lysgudstjeneste tirsdag den 12. februar, kl. 17. Vinteren vender og der gås mod lysere tider. I Husumvold Kirke fejres lysets komme med en lysgudstjeneste ved sognepræst Stig Boel. Maria Lundbak (obo) og Mikkel Nørgaard (klarinet) spiller, akkompagneret af organist Eva Maria Jensen. Efter gudstjenesten er der suppe at varme sig på, og det er gratis.

Den alsidige Bach i Grundtvigs Kirke
Torsdag den 7. februar, kl. 19.30 spiller Mads Høck orgelmester-koncert med musik udelukkende af Joh. Seb. Bach. Ved torsdagens koncert kan man høre de to store Fantasier i G-dur og g-mol, den Doriske Toccata og de to triosonater i c-mol og C-dur – samt et par legendariske fugaer der hører til. Triosonaterne er komponeret i italiensk violinkoncert-stil og fantasierne hører til de mest harmonisk eksperimenterende fra mesteren. 
Der er gratis adgang.

Gudstjenester uge 6
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 10/2, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Johanne Haastrup

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Lørdag 9/2, kl. 12:
Dåbsgudstjeneste
v/ Peter Nejsum
Søndag 10/2, kl. 10:
Højmesse v/ Peter Nejsum
Søndag 10/2, kl. 17:
Skumringsgudstjeneste
v/ Peter Nejsum
Tema: Misundelse

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 10/2, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Nikolaj Hartung Kjærby

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 10/2, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Tirsdag 12/2, kl. 17:
Lysgudstjeneste v/ Stig Boel
Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Onsdag 13/2, kl. 13:
Gudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 10/2, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 10/2, kl. 11:
Højmesse
Søndag 10/2, kl. 17.30:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 10/2, kl. 10:
Højmesse
v/Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top