Annonce
Vinterferie på Brønshøj Bibliotek
FOLD-FLYV_børn-kaster-papirfly.jpg
Foto: Pressefoto
Som del af temaet ”Højt at flyve eller det rene pip” byder biblioteket på et par spændende arrangementer i feriecamp regi

Papirflyverværksted med Fold og flyv holder åbent onsdag den 13. februar kl. 13.00-16.00. Her kan man designe sit helt eget papirfly med pilot og bygge en sej affyringsrampe af kasserede bøger. Få luft under vingerne og pulsen op når du gennemfører verdens eneste forhindringsbane til papirfly. Papirflykaptajn Iben guider dig gennem den kreative proces, og du får et flot pilotdiplom med hjem.
For 5-12 årige, børn under 7 år skal have en voksen med. Gratis. Kom og gå som det passer i tidsrummet.

Fredag den 15. februar kl. 13.00-13.45 kan man komme i børneteatret Nattergalen, der opfører Andersens Kuffertteatere – en forestilling, der er inspireret af H.C. Andersens eventyr Nattergalen. Her inviteres publikum med til Kina, hvor en lille nattergal bliver udvist af kejserens slot, da han syntes bedre om en kunstig nattergal lavet af guld og ædelsten. En poetisk historie om ”skønheden i det enkle” som bliver fortalt eventyrligt, musikalsk og på en måde så børnene får indflydelse på historiens forløb.
For 3-9 årige og deres voksne. Gratis men tilmelding nødvendig på brharrangement@kff.kk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top