Annonce


Det sker i kirken uge 41
Ny sognepræst i Husumvold og Husum Frederik T. Damm tiltræder den 15. oktober som ny sognepræst i Husumvold og Husum Kirker, og inden er der ordination i Vor Frue Kirke og indsættelse, som alle er velkomne til. Søndag den 13. oktober sker indsættelsen i Husumvold Kirke, kl. 10 med en jazzhøjmesse, hvor Frederik T. Damm […]

Ny sognepræst i Husumvold og Husum
Frederik T. Damm tiltræder den 15. oktober som ny sognepræst i Husumvold og Husum Kirker, og inden er der ordination i Vor Frue Kirke og indsættelse, som alle er velkomne til. Søndag den 13. oktober sker indsættelsen i Husumvold Kirke, kl. 10 med en jazzhøjmesse, hvor Frederik T. Damm indsættes af provst Johanne Haastrup. Musikken er ved Rolf Thofte (trompet), Jakob Roland (bas), Janus Rønn Lind (klaver) og Pernille Mejer (vokal).
Bagefter er alle velkomne til reception og brunch. Indsættelsen i Husum Kirke finder sted kl. 12 – også her med efterfølgende reception.

Kirkefrokost og kvindelige præster
Onsdag den 16. oktober er der i Tingbjerg Kirke frokost kl. 12, gudstjeneste kl. 13 ved Mette Basbøll og kl. 14 foredrag ved pensioneret præst Lis Bisgaard. Hun fortæller om sin opvækst i Esbjerg og liv som mønsterbryder, bl.a. var hun den første kvindelige præst i Randers. Fra 2013-2017 var Lis Bisgaard hjælpepræst ved Tingbjerg Kirke. Af hensyn til bestilling af mad, kan man tilmelde sig hos kirketjeneren indtil den 11. oktober.

Caféer i Husum Kirke
Husum Kirke byder velkommen i CAFÉ SAMMEN hver onsdag kl. 10-12. Her er der mulighed for fællesskab og samtale med andre. Man kan spille kortspil, læse avisen, drikke en kop kaffe eller spise en friskbagt bolle. Deltagelse er gratis.
Også onsdag starter Tal dansk-café, kl. 12.30, hvor man kan øve sig i samtale på dansk med andre.

Gudstjenester uge 41
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 13/10, kl. 10.30: Bellahøjmesse v/ Peter Møller Jensen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 13/10, kl. 10: Højmesse v/ Mia Lund Rao

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 13/10, kl. 10.30: Højmesse v/ Iben Hornshøj Sørensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 13/10, kl. 10: Højmesse v/ Line Bjørn Hansen

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Onsdag 16/10, kl. 13: Gudstjeneste v/ Mette Basbøll
Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 13/10, kl. 10.30: Højmesse v/ Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke (Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 13/10, kl. 11: Højmesse
Søndag 13/10, kl. 17.30: Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 13/10, kl. 10: Højmesse v/ Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top