Annonce


Vind bogen om Husum
IMG_7945-1.jpg
I samarbejde med forfatteren af ”Husumbogen”, Helge Baun Sørensen, udloddes to eksemplarer af den helt nye bog, der fortæller om Husum i både fortid og nutid

På 132 spændende sider fortælles levende og vedkommende om en lang række emner, der har sat sit præg på både udviklingen og nutidens hverdag i Husum. Bogen er rigt illustreret og forfatterens engagement og viden smitter af på læseren. Bogen er udgivet af Helge Baun Sørensen i samarbejde med Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj. Husum og Utterslev, og udfylder et hul i beskrivelsen af Husum som bydel frem til nutiden.
For at deltage i lodtrækningen om bogen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken kendt dansk musiker boede i sin barndom på Dyssevænget i Husum?

a) Jens Kramer Mikkelsen
b) Tommy Seebach
c) Per Kirkeby

Send dit svar med navn og adresse mærket ”Husumbog” på mail kon@bha.dk. Vi skal have svaret senest onsdag den 11. december kl. 8.00. Vinderne offentliggøres i Brønshøj-Husum Avis uge 51, og bogen skal afhentes på redaktionen.

Top