AnnonceBrønshøj Gamle Skole som kulturhus

I Brønshøj-Husum Avis den 25. marts stiller Jørgen Marcussen og Mogens Ellekvist en række spørgsmål til lokaludvalget og giver samtidigt udtryk for, at de finder tanken om at flytte kulturhuset fra Pilegården til Brønshøj Gamle Skole forkert.

Vi ønsker ikke at skabe utryghed

Finn Rudaizky kritiserede i sidste uges udgave af Brønshøj-Husum Avis, at nogle af Socialforvaltningens spareforslag er gjort fortrolige

Brændeovne – Ja tak. Luftforurening – Nej tak!

I sin kronik 04.03 skriver Kåre Press-Kristensen fra Rådet for Grøn Omstilling om luftforurening fra brændeovne, at ”Modsat alle biler, så er der fortsat ingen brændeovne med effektivt røgrensningsudstyr”

Der lukkes af for den offentlige debat

For nogle dage siden, modtog jeg en mail fra en bekymret københavnsk borger. Det var kommet ham “for øre”, at socialudvalget i København endnu engang havde drøftet besparelser på handicapområdet og måske ville lukke endnu en handicap-institution.

Røg-COLOURBOX7955927.jpg

Røgfri boligområder

Jens-Kristian Lütken, medlem af Borgerrepræsentationen (V) mener i Brønshøj-Husum Avis d. 19. februar, at det ikke reducerer partikelforureningen nævneværdigt at forbyde brændeovne.

Slut med kunstgræsbaner?

Måske er det snart slut med flere kunstgræsbaner i Brønshøj. Det er naturstridigt, at løbe rundt på plastic og indånde mange miljøfremmende stoffer.

Top