Annonce

Bekymringer og forslag om Bystævneparken

Toftevang Vejlag blev udstykket i 1928-30 med blinde sideveje som har været meget brugt af kvarterets børn, da haverne i området er ret små, og på de lukkede veje kan børnene frit lege på vejen.

Fanget i Brønshøj Skole byggeriet

Alle beboere på Brønshøjgårdvej, Elmelundevej, Liselundvej, og Nordfeldvej har i 4-5 år været generet alle hverdage fra kl. 6/7 om morgen til kl. 5/6 om eftermiddagen.

Enhedslistens ansvarsfralæggelse skriger til himlen

Når man læser Ninna Hedeager Olsens indlæg om besparelser på teknik- og miljøområdet, får man den tanke, at Enhedslisten bittert fortryder, at de selv valgte at tage deres papirer under armen og smække døren til forhandlingslokalet ved kommunens budgetforhandlinger i

Bilbrande i Brønshøj

Så skete det igen. Biler sat i brand af ukendte gerningsmænd og øget utryghed for beboere og bilejere - denne gang i Tingbjerg.

Politiske røde ører

I det forrige nummer af vores lokale avis er forargelsen solid, i forbindelse med at renoveringen af Bellahøj Friluftsscene er sat i bero.

Vi har tårnhøje ambitioner for alle københavnere

I et indlæg kritiserer sognepræst Asser Skude, at Københavns nye integrationspolitik først og fremmest fokuserer på integration af københavnere med minoritetsbaggrund og glemmer de oversete, udsatte og ensomme københavnere med dansk baggrund.

Top