Annonce

Jo, en langsom kvælning af den grønne frivillighed

Cecilia Lonning-Skovgaard, Beskæftigelses- og integrationsborgmester og gruppeformand Flemming Steen Munch, begge fra Venstre mener at katastrofen for de frivillige er udeblevet efter politikerne besluttede at nedlægge stillingen som ”frivillighedskoordinator” i kommunen. Det fremgår af deres læserbrev den 24. juni.

Glæder mig til det kommende racerløb

Den 3. juni bragtes der et surt opstød i form af et læserbrev af Finn Gunst, hvori han beklagede sig over racerløbet Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj

Luk skandaleramte centre for unge

Af beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) og politisk ordfører Caroline Stage Olsen (V), Københavns Borgerrepræsentation

Behov for en trafikal helhedsplan

I helhedsplanen for Bystævneparken er et af de helt store emner for Hf. Birkevang trafikken. Hvordan sikrer man i fremtiden infrastrukturen i Husum, og hvordan er Bystævneparken helt konkret ind tænkt i det store billede.

Katastrofen for de frivillige udeblev

Det blev kaldt en katastrofe for den frivillige indsats i København, dengang et flertal af partierne på Københavns Rådhus – Venstre inklusive – besluttede at spare penge ved at nedlægge stillingen som ”frivillighedskoordinator” i kommunen.

Kulturdagens debattelt

På kulturdagen 15. juni blomstrede Brønshøj med læssevis af kulturelle herligheder – på det kulinariske, det musikalske, den magiske kultur, lydvandring til vandtårnet, det lokale maleriske og udefter.

Tak for genvalget

Valget på Grundlovsdag den 5/6 blev ikke nogen stor succes for Dansk Folkeparti. Vi gik markant tilbage i hele landet, herunder lokalt i København.

IMG_6455.jpg

Er penge ”guden over dem alle”?

Onsdag den 22. maj skulle et meget stort beboermøde i Humlevænget også foretage et valg, nemlig om ”helhedsplanen”, som følgegruppen, mente var klar til at blive godkendt.

Top