Annonce


Børnekor.jpg

Børnekoret har talent

Der er en ekstra god grund til at se TV2s ’Danmark har talent’ lørdag den 9. november. Her står Brønshøj Kirkes Børnekor nemlig på scenen sammen med en af deltagerne.

Ny chef for Kultur Nord

Den 1. november starter Niels E. Bjerrum som ny bydelschef for Kultur Nord, hvor han afløser Jan Lindboe

jonas-vest-lyd-æbletræ.jpg

Æbletræet i Brønshøj spiller lyde fra hele verden

”Æbletræet er online”, skrev tonemester Jonas Vest på sin facebookprofil for et par dage siden. Æbletræet i hans have er forbundet til internettet og kan modtage lydstumper, som bliver afspillet i haven

bledag-01-41-19.jpg

Æbledag på torvet

Det handlede om æbler, da der i lørdags igen blev afholdt Æbledag på Brønshøj Torv. Med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg stillede Brønshøj Mostelaug op med frivillige, der hjalp med at moste æblerne, bestemme æblesorter eller servere et stykke lækker æblekage.

Velbesøgt Ældredag med mange tilbud

Der var fuldt hus i Kulturhuset Pilegården, da der torsdag i sidste uge blev afholdt den traditionelle Ældredag for Brønshøj. Husum og Vanløse. På 42 stande blev der præsenteret aktiviteter og muligheder for de borgere, der er blevet lidt ældre.

BK2.jpg

Årets høstmarked

Solen skinnede, Finneys Jazzmen spillede og de frivillige fik solgt 150 tærter. Alt i alt blev det en forrygende dag med høstgudstjeneste i Brønshøjparken og senere åbningen af høstmarkedet ved Bellahøj Kirke. Formanden for menighedsrådet Lis Lynge fortæller, at der

Top