Annonce
Bha.dk-TVC.dk_.jpg

Udfordringer ved familievirksomheder

SPONSORERET INDHOLD: Der er mange succesfulde familievirksomheder, der har formået at få det bedste ud af at arbejde sammen med søskende, børn og/eller ægtefæller.

BHA.dk-minaltan.dk_.jpg

Sådan får du en altan

SPONSORERET INDHOLD: Tænker du ofte, mens du sidder i din lejlighed, at du ville ønske, du lige kunne gå ud på altanen og se solen gå ned? eller nyde din morgenkaffe med lidt vind i håret.

BHA.dk-Smslaaner.dk_.jpg

Sådan får du råd til kulturelle oplevelser

SPONSORERET INDHOLD: Kender du følelsen af at være faldet over en koncert, en musical eller festival du bare absolut må have billet til, men det er sidst på måneden, og kontoen siger nej.

BHA.dk-Minifinans.dk_.jpg

Forårsrengøringen er over os

SPONSORERET INDHOLD: Nu er det snart tid til den årlige, store forårsrengøring i mange hjem. Her plejer man at give den hele armen og give huset eller lejligheden en gennemgående hovedrengøring.

BHA.dk-Kviklåneren.dk_.jpg

Gør haven forårsklar uden skader

SPONSORERET INDHOLD: Efter en lang vinter kribler det i de fleste haveejeres fingre efter at komme i gang med lugningen og såningen.

bha.dk-findbedstelaan.dk_.jpg

Hvis SU’en ikke slår til

SPONSORERET INDHOLD: Det er ikke alle, som kan få deres SU til at dække hele deres budget. Det er ærgerligt, men det er ikke alle, som kan få det til at hænge sammen på en diæt af pasta med ketchup

BHA.dk-geniads.com_.jpg

Markedsføring er vigtigere end nogensinde

SPONSORERET INDHOLD: Vi lever i dag i en tid, hvor alt foregår online. Nogle vil endda gå så langt som til at påstå, at der ikke er noget, som der ikke kan lade sig at gøre online.

bha.dk-hurtigtudbetaling.jpeg

Nyd hinanden på et romantisk get-away

SPONSORERET INDHOLD: Inden alt for længe står foråret for døren, og med det følger et par tiltrængte ferie- og helligdage, som passende kan udnyttes i romantikkens tegn.

Top